Op zaterdag 26 en zondag 27 september kunt u op het voormalig Floriadeterrein weer volop genieten van al het smakelijks dat Noord Limburg te bieden heeft. Streekproducenten uit de hele regio staan hiervoor garant. Nadruk ligt hierbij op gezonde voeding en streekproducten. U kunt proeven, maar ook deelnemen aan workshops, lezingen, kookdemonstraties bijwonen en in contact komen met vertegenwoordigers van het ‘smaak’onderwijs. Vele streekproducenten presenteren hun ambachtelijk geproduceerde waren. Bovendien biedt het evenement u een mooie gelegenheid om te genieten van het Floriadeterrein, dat er prachtig bijligt. Dus proef en geniet tijdens het Weekend van de Smaak!

PARKEREN

Het park is bereikbaar via twee ingangen. Een ingang, met gratis autoparkeerplaats, is bereikbaar vanuit de Heierkerkweg.
De andere ingang is bij de Innovatoren. Hier is alleen een fietsparkeerplaats.
Volg de borden P om bij de gratis parkeerplaats te komen.

OPENINGSTIJDEN

Zaterdag 26 en zondag 27 september van 11.00uur – 18.00uur.

Toegang: Gratis

FIETSROUTES

In verband met de drukte mag u niet meer met de fiets het terrein op, er is wel gezorgd voor voldoende fietsparkeerplekken rondom het terrein.

Vanuit alle gemeentes van Regio Venlo zijn speciale fietsroutes samengesteld naar Greenpark.

VOOR WIE?
De opening van de week van de smaak is een evenement voor jong en oud, er is een grote Food- en belevingsmarkt verspreid over diverse paviljoens en het park, maar er zijn ook veel leuke kinderactiviteiten (Kids University for Cooking en en een aantal leuke attracties). Er is tevens veel aandacht voor cultuur, met regionale live muziek en een mini food-film festival in het atrium. Daarnaast worden diverse Floriade paviljoens  weer in gebruik genomen en ingevuld met het thema SMAAK door regionale ondernemers.